Invited Smart Lock

Dankzij dit slimme deurslot heb jij geen sleutel meer nodig. Open altijd comfortabel en veilig jouw deur met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening. Net zo veilig als internetbankieren.

Maak invited nog slimmer

Veiligheid

Met een Invited Smart Lock hoef je je geen zorgen te maken over veiligheid. Door de slimme encryptie is Invited Smart Lock minstens zo veilig als internetbankieren. Een **SKG-certificering en het Politiekeurmerk Veilig Wonen krijg je natuurlijk niet voor niets.

Afstandsbedieningen

Bij aanschaf van Invited Smart Lock krijg je twee afstandsbedieningen. Je kan tot 200 afstandsbedieningen toevoegen aan het slot. De signalen zijn extra goed beveiligd. Dankzij de modernste AES 128 bits encryptie is het ‘afluisteren’ van de gecodeerde signalen zinloos.

Functies

Knock knock

Spelen de kids buiten en wil je de deur niet open laten staan? Organiseer je een bbq en heb je je handen vol met salades en vleesschalen? Geen zorgen. Drie keer kloppen en kinderen, visite of zorgverleners komen dankzij Invited Smart Lock zelf makkelijk binnen. Schakel de speciale klopfunctie in en uit wanneer jij het wilt.

Plug & Play

Invited Smart Lock is slim. Zelfs zo slim dat het slot zichzelf aanleert wat hij moet doen. Dankzij sensoren weet Invited precies wanneer jij de deur hebt dichtgedaan. En sluit het slimme deurslot de deur.

Standen

Auto lock

Als je jouw woning verlaat, vergrendelt Invited Smart Lock automatisch de deur. Dit kan via de nachtstand, of door het eenmalig afsluiten van de dagstand.

Dag- en nachtstand

In de dagstand valt de deur wel dicht, maar niet automatisch op slot. Zodat je gemakkelijk in en uit kunt lopen. In de nachtstand draait het slimme deurslot automatisch volledig op slot.

Accessoires

Keypad

Koppel je draadloze keypad aan je slimme deurslot. En laat vrienden, familie of zorgverleners eenvoudig binnen met een unieke code. Een sleutel is niet meer nodig dankzij de unieke codes die je zelf makkelijk toevoegt.

Wallswitch

Plaats de strakke wandschakelaar in de gang, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar een sleutel als er wordt aangebeld. De Wallswitch is draadloos, werkt op batterijen en kan overal binnen een straal van 10 meter worden geplaatst.

Installatie

Invited Smart Lock past op elke deur met europrofielcilinder. Binnen tien minuten installeer je het slimme deurslot aan de binnenkant van je deur op de bestaande cilinder gemonteerd. Handig, zo is er aan de buitenkant niets zichtbaar en blijft het bestaande beslag blijft behouden. Zelf monteren?

Bekijk de video

Installatieservice

Onze specialisten weten precies hoe ze jouw Invited Smart Lock snel en professioneel monteren. Handig!

Bekijk onze services

Nog slimmer

HomeWizard

Wil je ook op afstand je deur openen? Koppel je Invited Smart Lock eenvoudig aan een domotica systeem zoals HomeWizard. Bedien je slimme deurslot op afstand met een app op je smartphone. En krijg inzicht wie wanneer de voordeur opent.

Bestel hier jouw HomeWizard