Ontdek de functies van de
INVITED SMART LOCK

Dankzij dit slimme deurslot heb je geen sleutel meer nodig. Open altijd comfortabel en veilig jouw deur met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening. Net zo veilig als internetbankieren.

skglogo-and-politie

Ontdek de voordelen!

Functies

Knock Knock

Spelen de kids buiten en wil je de deur niet open laten staan? Organiseer je een bbq en heb je je handen vol met salades en vleesschalen? Geen zorgen. Drie keer kloppen en kinderen, visite of zorgverleners komen dankzij Invited Smart Lock zelf makkelijk binnen. Schakel de speciale klopfunctie in en uit wanneer jij het wilt.

Auto lock – automatisch op slot

Invited Smart Lock is slim. Zelfs zo slim dat het slot zichzelf aanleert wat hij moet doen. Dankzij sensoren weet Invited precies wanneer jij de deur hebt dichtgedaan. En sluit het slimme deurslot de deur.

Dag- en nachtstand

In de dagstand valt de deur wel dicht, maar niet automatisch op slot. Zodat je gemakkelijk in en uit kunt lopen. In de nachtstand draait het slimme deurslot automatisch volledig op slot.

Koppelen met domotica

Wil je ook op afstand je deur openen? Koppel je Invited Smart Lock eenvoudig aan een domotica systeem zoals HomeWizard. Bedien je slimme deurslot op afstand met een app op je smartphone. En krijg inzicht wanneer de voordeur opent.

 

Ontdek de voordelen!

VEILIGHEID

Met een Invited Smart Lock hoef je je geen zorgen te maken over veiligheid. Door de slimme encryptie is Invited Smart Lock minstens zo veilig als internetbankieren. Een **SKG-certificering en het Politiekeurmerk Veilig Wonen krijg je natuurlijk niet voor niets.

Bij aanschaf van Invited Smart Lock krijg je twee afstandsbedieningen. Je kan tot 250 afstandsbedieningen toevoegen aan het slot. De signalen zijn extra goed beveiligd. Dankzij de modernste AES 128 bits encryptie is het afluisteren van de gecodeerde signalen zinloos.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang gaan de batterijen mee? Wat is het bereik van de afstandsbediening?
Deze vragen en meer worden beantwoord in onze FAQ!

BEKIJK DE VEELGESTELDE VRAGEN

Ontdek de voordelen!

INSTALLATIE

Invited Smart Lock past op elke deur met europrofiellcilinder. Binnen tien minuten installeer je het slimme deurslot aan de binnenkant van je deur op de bestaande cilinder gemonteerd. Handig, zo is er aan de buitenkant niets zichtbaar en blijft het bestaande beslag

BEKIJK DE VIDEO

Installatieservice

Onze specialisten installeren jouw Invited Smart Lock snel en professioneel. Bestel de Installatieservice mee wanneer je jouw Invited Smart Lock bestelt. Handig!

Bestellen

 

Ontdek de voordelen!

ACCESSOIRES

invited-pakket

Invited Smart Lock afstandsbediening

Bij aanschaf van Invited Smart Lock krijg je twee afstandsbedieningen. Je kan tot 200 afstandsbedieningen toevoegen aan het slot. De signalen zijn extra goed beveiligd. Dankzij de modernste encryptie is het ‘afluisteren’ van de gecodeerde signalen zinloos.

Bestellen
invited-pakket

Wallswitch

Plaats deze wandschakelaar in de gang, zodat je zonder sleutel de deur kunt openen. De Wallswitch is draadloos, werkt op batterijen en kan overal binnen een straal van 10 meter worden geplaatst.

Bestellen
invited-pakket

Keypad

Koppel je draadloze keypad aan je slimme deurslot. En laat vrienden, familie of zorgverleners eenvoudig binnen met een unieke code. Een sleutel is niet meer nodig dankzij de unieke codes die je zelf makkelijk toevoegt.

Bestellen