English
     
Register / Login
Menu
View cart (0)

Welkom in de Zorg 2016

Op 6 en 7 april staat Invited op de beurs Welkom in de Zorg 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Welkom in de Zorg 
Gastvrijheid is niet meer weg te denken uit de zorg. Kwaliteit van zorg blijft essentieel, maar voor de moderne cliënt is gastvrijheid minstens zo belangrijk. Dat gaat verder dan een warm welkom en lekker eten. Ook keuzevrijheid en beleving zijn uitgelezen kansen om onderscheidende zorg te verlenen. 

Wilt ook uw organisatie investeren in gastvrijheid, keuzevrijheid en beleving? Bent u benieuwd naar de ervaringen van uw vakgenoten? Kom dan naar Welkom in de zorg en ontdek de laatste trends, innovaties en diensten op het gebied van gebied van voeding, interieur, beleving, cultuurverandering, IT en marketing.

Voor wie?
Welkom in de zorg is vooral interessant als u werkt op directie-, beleids- of leidinggevend niveau op het gebied van gastvrijheid, keuzevrijheid en beleving in een van de volgende organisaties: ziekenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuizen, thuiszorg/ welzijn/ ouderenzorg, gehandicaptenzorg en ZBC’s.

Gratis toegang
Voor u als zorgprofessional is een bezoek aan Welkom in de Zorg gratis. Geen zin in lange rijen bij de registratiebalie? Registreer u nu online en bezoek Invited op stand 3.A009