< Terug

Visie: van slim deurslot naar eyecatcher in huis

Het is je vast niet ontgaan: sinds kort is ons slimme deurslot, Invited Smartlock, in maar liefst 8 kleuren verkrijgbaar. En dat is eigenlijk heel logisch. We leggen uit waarom.

eyecatcher in huis

Laten we eerst even uitzoomen: Het is voor veel van jouw bezoekers zowel de eerste als de laatste indruk die ze van jouw woning en dus van jou krijgen. Waar we het over hebben? Over de voordeur natuurlijk.

Maar het bovenstaande geldt ook voor het deurslot, dat een belangrijk onderdeel van de voordeur uitmaakt. Het houdt ongewenst bezoek buiten de deur, kan gewenst bezoek binnenlaten, maar kan ook nog eens een echte eyecatcher zijn.

 

Een deurslot is namelijk ook persoonlijk

Dat was een van de belangrijkste uitkomsten van een onderzoek dat we eerder dit jaar hielden. Onder onze klanten, maar ook onder mensen die (nog) geen klant waren. Mensen waren met name te spreken over het ontwerp van ons smart lock: het past in bijna elk huis en op elke voordeur. Het straalt luxe uit en geeft een gevoel van vertrouwen. Maar wat ontbrak: de mogelijkheid om te variëren in kleur.

Kortom: mensen willen maatwerk, zeker ook als het om sloten gaat.

Daar zijn we mee aan de slag gegaan. En daarom is het nu mogelijk om eenvoudig de kap van het slot te verwisselen. Handig bijvoorbeeld wanneer je jouw deur van een andere kleur wilt voorzien en de kleur van het slot daarop wilt afstemmen. Of wanneer je snel wilt wisselen van stijl. Met een kleine inspanning maak je van een deurslot pas echt jouw deurslot.

 

Bestellen?

Je kunt een Invited Smart Lock bestellen in jouw favoriete kleur. Maar de kappen zijn ook los verkrijgbaar. Zelf kleur bekennen? Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Of andere verbetersuggesties?

Vanzelfsprekend blijven we ons product verbeteren. Heb je tips of zijn er zaken die jij aan ons product mist? Laat het weten via info@invited-smartlock.com. We zijn benieuwd.
Daphne Scholten

Daphne Scholten (Invited) is gespecialiseerd in slimme deursloten. In deze blogserie vertelt ze hoe ze voor meer comfort in huis zorgen.

< Terug