< Terug

Veilig alternatief voor sleutelkluisjes: Invited Smart Lock

Ieder jaar zijn er zo’n 800 inbraken doordat onveilige sleutelkluisjes bij de voordeur worden gekraakt. In het programma Kassa lukt het een redacteur om zo’n kluisje zelfs binnen 15 seconden open te breken. Maar wat is een veilig alternatief voor een sleutelkluisje? Lees het hier.

Invited Smart Lock

Sleutelkluisjes: makkelijk open te breken

Sleutelkluisjes worden opgehangen naast de voordeur. Met een code open je het kluisje. Om vervolgens met de sleutel naar binnen te gaan. In de aflevering van Kassa wordt duidelijk dat veel van deze sleutelkluizen onveilig zijn. Een redacteur – zonder ervaring - probeerde de drie meest gekochte varianten open te breken. Binnen 15 seconden opende hij de meest verkochte sleutelkluis de ‘Masterlock 5401D’.

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid waarschuwt al jaren voor de vergrote kans op inbraak. Volgens ouderenbond KBO-PCOB breken criminelen niet alleen makkelijk in. Ook zien ze aan de sleutelkluis dat er een kwetsbare bewoner op het adres woont. Die misschien makkelijk in een babbeltruc trapt.

 

Veilig en slim alternatief: Invited Smart Lock

Een veilig alternatief voor het sleutelkluisje is de Invited Smart Lock. Dit slimme deurslot is volledig goedgekeurd door SKG-IKOB. Dus niet alleen de cilinder, maar ook het slot zelf is niet te manipuleren. Hiermee voldoet Invited aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Niet alleen veilig, maar ook comfortabel. Met de slimme deursloten van Invited Smart Lock heb je namelijk geen sleutel meer nodig. Een druk op de knop van de afstandsbediening of een wandschakelaar en je hebt de deur zo geopend. Wel zo makkelijk.

Ook handig: met het slimme deurslot verleen je mantelzorg, thuiszorg en wijkverpleegkundigen toegang tot je huis. Met de remotes, wallswitch of een keypad met unieke codes. En dat zonder van buitenaf zichtbare kenmerken. De deur wordt automatisch vergrendeld wanneer deze gesloten is. 

 

SKG keurmerk

Invited Smart Lock is goedgekeurd volgens de SKG-KE573 norm voor aanvullende veiligheidsproducten. De cilinder is goedgekeurd volgens de NEN5089 voor sterkte en duurzaamheid, zwaar inbraakwerend, 2-sterren. De signalen worden gecodeerd verstuurd, waarbij gebruik gemaakt wordt van de modernste AES 128 bits encryptie. Elke keer dat er een signaal verstuurd wordt, is deze random vernieuwd. Hierdoor is het afluisteren van signalen zinloos. Indien u een 2-sterren cilinder combineert met een 3-sterren SKG buitenschild met kerntrekbeveiliging, krijgt deze combinatie de 3-sterren goedkeuring. Upgrade dus ook uw Invited slot naar 3-sterren niveau door een 3-sterren buitenbeslag met kerntrekbeveiliging te installeren.

 

Bestel hier jouw Invited Smart Lock

Bestel hier Invited Smart Lock en houd inbrekers buiten de deur. Je kunt een Invited Smart Lock bestellen in jouw favoriete kleur. Maar de kappen zijn ook los verkrijgbaar. Zelf kleur bekennen? Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Bekijk hier het fragment terug van de uitzending Kassa van zaterdag 28 januari 2017.

 

< Terug