Installatieservice Invited Smart Lock

Onbezorgd genieten van uw Invited Smart Lock? Dat kan! Wij bieden binnen heel Nederland een installatieservice aan voor het installeren en programmeren van uw Invited Smart Lock.

Vanaf € 85,- komen wij langs om de door u bestelde producten te installeren en te programmeren. Dit wordt gedaan door partners die ter plekke zijn en de installatie van Invited sloten snel en professioneel kunnen uitvoeren.

keypad thuiszorg

 

 Basis service:

> Voorrijdkosten

> Montage Invited Smartlock

> Installeren Smart Lock

> Montage wandschakelaar (indien besteld)

> Smeren insteekslot

> Basisuitleg werking Invited Smart Lock

Extra services:

Montage + Installatie Invited Keypad
Alleen in combinatie met Basis Service.

 

Overige werkzaamheden
Overige (bouwkundige-) aanpassingen of werkzaamheden worden ter plaatse met de klant besproken en geoffreerd.

Do It Yourself!

Zelf je Invited Smart Lock monteren en installeren? Dat kan heel eenvoudig! Binnen 30 minuten kan je genieten van je Smart Lock. Daarnaast hoef je niet thuis te blijven om de monteur te ontvangen. Wanneer je zelf de Smart Lock gaat monteren en installeren, kunnen de onderstaande video’s handig zijn.

Zo installeer je je Invited Smart Lock

Zo programmeer je je Invited Smart Lock


Onze servicevoorwaarden

Invited geeft installatie opdrachten aan installatiepartner in vastgelegde postcode gebieden. Installatiepartner neemt binnen 24 uur contact op met klant om afspraak te plannen. Installatie zal binnen 5 werkdagen uitgevoerd worden, tenzij met klant anders overeen gekomen.

Eenvoudige ingrepen aan de bestaande deursituatie die ten doel hebben de werking van het Invited slot te verbeteren, zijn inbegrepen. (hierbij worden dingen bedoeld, die binnen enkele minuten op te lossen zijn)

Zover grotere ingrepen noodzakelijk zijn, zal de installatiepartner de klant een prijsvoorstel voor deze kosten maken.