< Terug

Project: vijf ouderen testen Invited Smart Lock in seniorenwoningen

Langer zelfstandig thuiswonen is de wens van veel ouderen. Wij geven hen groot gelijk. Zoals blijkt uit deze case: samen met regionale welzijnsorganisaties in Gelderland bieden we vijf ouderen de kans om het comfort van een Invited Smart Lock te ervaren.

Thuiszorg Invited

De aanleiding: we willen langer thuiswonen

Ouderen die slechter te been zijn willen hun eigen leven blijven leiden. Op een plek waar ze zich thuis voelen. Maar dit is niet de enige reden om het langer thuiswonen te stimuleren. Er is nu al een tekort aan seniorenwoningen blijkt uit het onderzoek in opdracht van de ouderenbond ANBO. En met de sterke toename van de bevolking, zal dit tekort aan woningen in de toekomst blijven stijgen. Tijd voor een oplossing vinden wij.

 

De test: hoe wij erbij kunnen helpen

Samen met de regionale welzijnsorganisaties in Gelderland willen wij de ouderen helpen. We willen niet alleen het dagelijkse leven van ouderen, maar ook die van zorgverleners een stuk makkelijker maken. Een deel van de oplossing schuilt volgens ons in techniek.

In de komende weken bieden wij ouderen en zorgprofessionals de kans om Invited Smart Lock testen. Hoe doe je de deur open wanneer je minder mobiel bent? Open je de deur nog wel zomaar voor iedereen? En hoe komen zorgverleners binnen wanneer je onwel bent geworden? Een slim deurslot biedt in deze situaties uitkomst voor ouderen, familieleden, zorgverleners en thuiszorgmedewerkers. Het is niet alleen een slim, maar ook een veilig alternatief voor sleutelkluisjes.

IMG_2405

En zo werkt het in de praktijk: Invited Smart Lock

Dankzij Invited Smart Lock open je de deur met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening. Familieleden en zorgprofessionals komen zelfstandig binnen dankzij een keypad met unieke beveiligingscodes. Wij vinden dat langer thuiswonen naast comfortabel ook veilig moet zijn. Invited Smart Lock is goedgekeurd volgens de SKG-KE573 norm voor aanvullende veiligheidsproducten. Hiermee voldoet het slot aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Goed om te weten: in noodsituaties wordt het slimme deurslot vanuit de meldkamer geopend.

 

Ook langer thuis wonen? Bestel hier jouw invited Smart Lock

Bestel hier Invited Smart Lock in jouw favoriete kleur.

< Terug