< Terug

Nationale Duurzame Huizen Route 2016: dit heb je eraan

Nationale Duurzame Huizen Route Invited Smartlock

© Beeld: Majada Projectmanagement

Comfortabeler wonen en je huis verduurzamen? Gelukkig is er de Nationale Duurzame Huizen Route 2016. Laat je aanstaande zaterdag 12 november rondleiden door de mooiste duurzame huizen van Nederland en stel ál je vragen aan de huiseigenaren!

Door heel het land stellen huiseigenaren hun huis open. Na een rondleiding deel je ervaringen aan de keukentafel. Stel al je vragen en laat je inspireren. De Nationale Duurzame Huizen Route maakt jouw zoektocht naar energiezuinig en comfortabel wonen zo een stuk makkelijker.


Stel je vragen aan deskundigen

Naast huiseigenaren staan er ook deskundigen zoals een installateur of architect voor je klaar. Wil je meer weten over de voordelen van zonnepanelen? En wat levert spouwmuurisolatie jou op?  Op de website zie je bij welke deelnemende huizen de deskundigen antwoord geven op al jouw vragen.

Meld je aan voor de Nationale Duurzame Huizen Route 

Meld je aan op www.duurzamehuizenroute.nl voor een huisbezoek. Let op: inschrijven is verplicht. Van een vrijstaand tot een tussenwoning en van monumentaal tot nieuwbouw. Je bent welkom voor een rondleiding in één van de mooie duurzame huizen.

Meld je huis aan

Heb jij zelf een duurzaam huis en vind je het leuk om anderen op weg te helpen? Meld dan je huis aan op de website. Vul de vragenlijst in en geef aan op welk tijdstip de bezoekers langs mogen komen. Geef gelijk aan of jij eventueel een interview wilt geven aan lokale of regionale media.

De Duurzame Huizen Route wordt georganiseerd door Majada Projectmanagement en wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal Nederlandse gemeenten.

< Terug