< Terug

Met deze gadgets maak je je huis nog slimmer

Deze slimme gadgets zien er niet alleen mooi uit, ze maken jouw leven ook nog eens een stuk gemakkelijker. Wat dacht je van een gadget die jouw plantjes verzorgt? Of een robot die je vloer dweilt? Met deze gadgets maak je je huis nog slimmer.

 

De slimme koelkast camera

Deze camera is niet bedoeld om te controleren wie er ’s nachts stiekem de koelkast plundert, maar om altijd en overal je voorraad te checken. Ben je vanuit werk onderweg naar de supermarkt en twijfel je of je nog kipfilet in de koelkast had liggen? Via de koelkast camera kun je even spieken, zo weet je zeker dat je geen producten dubbel koopt waardoor je ze misschien moet weg gooien. Slim én duurzaam dus!

Koelkast camera

De slimme huis manager

Slechts 1 apparaatje waarmee je alle zaken in en om het huis regelt? Het bestaat! Met deze slimme huis manager beheer je de thermostaat, licht, geluidsinstallaties en meer. Er zit een wekker en een alarm op, je kunt er handige notities en herinneringen in kwijt en hij vertelt je zelfs wat het weerbericht is. Super handig!De slimme huis manager

De slimme robot dweil

De robot stofzuiger is inmiddels geen futuristisch apparaat meer, bijna een half miljoen huishoudens in Nederland hebben er één door hun huis rollen. De robot dweil is echter nog vrij nieuw! Naast stofzuigen moet er natuurlijk ook gedweild worden. Waarom dat ook niet door een robot laten doen? Deze robot sprayt eerst een schoonmaakmiddel op de vloer en rijdt er vervolgens met z’n dweil overheen. Net als de robot stofzuiger kun je ‘m gewoon aanzetten en vervolgens het huis verlaten. Dat scheelt je een hoop werk.

De robot dweil

De slimme bloemen en planten checker

Overleven zelfs cactussen het niet bij jou? Dan is deze gadget misschien iets voor jou. Je steekt ‘m in de pot en maakt verbinding via je mobiele telefoon. Vervolgens check je het vochtgehalte van de grond (en weet je dus wanneer je plant wat extra water kan gebruiken). Daarnaast controleert de slimme bloemen en planten checker ook het licht en de temperatuur, zodat je plantje in een optimale omgeving kan groeien. Vanaf nu gaan er geen plantjes meer dood.

De slimme plantenverzorger

De slimme speaker die luistert naar jouw stem

Deze speaker is niet alleen heel erg mooi, hij luistert ook naar je stem. Zo kun je van je luie bank het volume harder of zachter zetten, doorspoelen naar een volgend nummer of een liedje pauzeren. Omdat hij op je stem reageert hoef je niet per se in beeld van de speaker te staan, zoals dat met een afstandsbediening wel moet. Handig wanneer je in de keuken staat met vieze handen maar toch een ander liedje wil opzetten.

De speaker die luistert naar jouw stem

Bron: Thegadgetflow.com

Tip: bekijk ook deze futuristische gadgets, leuke badkamergadgets of deze slimme gadgets die het leven van ouderen makkelijker maken

 

 

< Terug