< Terug

5 gadgets die de badkamer een stuk leuker maken

Je kunt je badkamer opleuken met wat planten, een hip douchegordijn of mooie handdoeken. Kan. Maar je badkamer is pas echt af met deze leuke badkamergadgets. Voor welke ga jij? 

 

Een kleine bubbelmachine

Met dit apparaatje wordt douchen of in bad gaan ineens een stuk leuker! Giet een beetje zeepsop in het apparaatje en druk op de knop: de bubbels verschijnen vanzelf.  

Een kleine bubbelmachine - Invited - leuke badkamergadgets

Bron: Fancy 

 

Drijvend nijlpaard

Met dit nijlpaard zit je nooit alleen in bad. Bovendien vind je de stop makkelijker terug, want het drijvende nijlpaard zit aan de stop vast.

Drijvend Nijlpaard - Invited - leuke badkamergadgets

Bron: The Green Head 

 

Waterdichte speaker

Zingen onder douche gaat beter wanneer je er het begeleidend geluid van deze waterproof spealer bij hebt. Je verbindt ‘m met een zuignap aan de wand, verbind ‘m met bluetooth aan je telefoon en zet je je favoriete playlist op. Zet dat gouden keeltje maar open!

waterdichte speaker - leuke badkamergadgets

Bron: Hema.nl

 

Polaroid wc-rolhouder

Met deze toiletrolhouder breng je de jaren ’80 terug in je badkamer! De rol gaat door de polaroid heen, waardoor het lijkt alsof je een foto ontwikkelt bij elk velletje dat je afscheurt. Maak je geen zorgen: hij maakt geen echte foto.

Polaroid wc-rolhouder - leuke badkamergadgets

Bron: Modcloth

 

Boekenhouder

Als je dan toch op de wc zit, en het duurt allemaal wat langer.. pak er dan een boekje bij! Met dit rek hang je je favoriete boeken en magazines zo binnen handbereik.

Boekenhouder - leuke badkamergadgets

Bron: Design you trust

Tip: bekijk ook deze futuristische gadgets of deze handige gadgets voor in huis.

< Terug