< Terug

Klantcase: Iedereen verdient een plek waar hij of zij zich thuis voelt

Geld bij elkaar sparen voor je eten, eenzaam zijn of altijd in de kou zitten. Het is misschien lastig om voor te stellen, maar er zijn veel mensen om ons heen die het niet al te breed hebben. Ook deze mensen verdienen een plek waar ze welkom zijn.

Eigenaar Raj zet zich samen met de vrijwilligers van zijn non-profit organisatie in door heel Nederland. Iedereen is welkom bij Shirdi Sai Samaj. Het maakt bijvoorbeeld ook niet uit of je gelovig bent of niet. Naast lekker eten, draait het bij ons namelijk ook om gezelligheid, vertelt eigenaar Raj.

Shirdi Sai Samaj - Invited Smart Lock

De uitdaging: vrijwilligers op een comfortabele en veilige manier toegang geven tot het pand

Overdag leidt Raj zijn eigen bedrijf, daarom openen zijn vrijwilligers het pand. Ik vind het belangrijk dat zij op een veilige, maar comfortabele manier binnen kunnen komen. Met een smart lock bijvoorbeeld. Het liefst voorzien van SKG-keurmerk, zodat ik het Politiekeurmerk Veilig Wonen op het pand van Shirdi Sai Samaj Netherlands kan plaatsen.

 

De oplossing: Invited Smart Lock met wandschakelaar en keypad

En zo kwam Raj uit bij Invited Smart Lock. Gelukkig weten wij precies wat Shirdi Sai Samaj Netherlands nodig heeft: een slim deurslot met wandschakelaar en keypad. Raj kan zo zelf unieke codes aanmaken voor de keypad. Op die manier bepaalt hij zelf wie er binnen mag komen. Met de wandschakelaar openen Raj en zijn vrijwilligers de deur gemakkelijk wanneer er wordt aangebeld.

 

En zo bevalt het: nooit meer zoeken naar sleutels

Zowel de vrijwilligers als Raj zijn erg blij met Invited Smart Lock. Raj vertelt: Dankzij de persoonlijke codes kan ik zelf beslissen welke vrijwilligers er met de keypad naar binnen komen. Hierdoor kan ik waar nodig ook mensen de toegang tot ruimtes in het pand ontnemen. Ook voor de vrijwilligers biedt de keypad uitkomst. Voorheen gebeurde het wel eens dat een van mijn vrijwilligers zijn of haar sleutels verloor. Dankzij de keypad en de wandschakelaar kunnen de vrijwilligers met hun persoonlijke code makkelijk naar binnen. Hierdoor hoef ik dus nooit meer een sleutel te laten bijmaken wanneer er een is kwijtgeraakt. Ook de nachtstand is een groot voordeel volgens Raj. We hoeven er niet meer aan te denken om de deur op slot te draaien. Zodra de nachtstand aanstaat, wordt de deur automatisch vergrendeld wanneer deze in het slot valt. Niet alleen veilig, maar ook nog eens ontzettend handig!

 

Bestel direct jouw Invited Smart Lock met keypad!

Bestel hier Invited Smart Lock met keypad. En ervaar de voordelen van de keypad zelf!

 

Meer weten?

Bekijk hier de meestgestelde vragen.

< Terug