< Terug

Klantcase: hoe een hulphond omgaat met een slim slot

slim-deurslot-app-thuiszorg

Doordat hij lijdt aan MS zijn zelfs de meest eenvoudige handelingen voor hem een grote uitdaging.  Zijn hulphond maakt het leven een stuk gemakkelijker, maar die kan ook geen deuren openen met sleutels. Pieter Kroon uit Ede zocht naar een oplossing voor zijn probleem en kwam uit bij Invited Smartlocks.

Dit is zijn verhaal:

‘Even de tv aanzetten, een lichtknopje indrukken of een deur opendoen. Normaal gesproken niet lastig, maar voor mij wel. Gelukkig heb ik mijn hulphond Vadim. Zonder hem zou ik nergens zijn. Hij helpt me met deze kleine handelingen, door bijvoorbeeld met zijn neus de lichtschakelaar in te drukken.

Hij helpt me ook met deuren te openen. Dat kan doordat op de deuren sloten van Invited Smart Lock zitten, ook deze worden bediend met een wandschakelaar. Een tik met z’n neus tegen de knop, en Vadim heeft de deur geopend. En aan de deurklinken hangt een touw, waarmee hij de deur open kan trekken.

Invited Smart Lock bieden echt uitkomst voor mij. De sloten maken m’n leven een stuk comfortabeler. De service is super, bij een probleem bel ik ze op of stuur ik een mailtje en staan ze vaak dezelfde dag nog op de stoep om het op te lossen. Ideaal!’

Lees ook deze blog over hoe Invited uitkomst biedt aan zorg. 

< Terug