< Terug

HEBBEN! Een slim deurslot van Invited Smart Lock

‘Right. Now pay attention, 007. I want you to take great care of this equipment!’ Deze zin kan iedere Bond-fan wel dromen. Q komt na deze legendarische woorden altijd op de proppen met de nodige gadgets voor James Bond. Veelal is dit een raketwerper of een horloge met laser. Leuk, maar niet heel praktisch voor dagelijks gebruik. We hebben daarom iets anders voor je in de aanbieding. We hebben het over een slim deurslot waarvan je niet wist dat je ‘m wilde. Hear us out.

Geweldig nieuws voor iedere gadget en domotica fan!

Je kent ze wel van die handige hebbedingen die je huis omtoveren tot een slimme woning. Deze gadgets zien er niet alleen mooi uit, ze maken jouw leven ook nog eens makkelijker. Neem nu het intelligente slot van Invited Smart Lock. Dit super slimme deurslot is uitgerust met een aantal handige features. Dit zijn ze:

Knock knock.
Drie keer kloppen en je kunt naar binnen. Ideaal voor een feestje, de kids die buiten aan het spelen zijn of voor de zorgverlener die naar binnen wilt. Je schakelt deze functie in en uit wanneer jij wilt.

Koppel met domotica systeem.
Koppel dit slot eenvoudig aan een domotica systeem zoals de HomeWizard app en open automatisch de deur via jouw smartphone. Zo kun je ongestoord op de bank blijven liggen.

Toegang voor je Airbnb gasten.
Tover je woning om tot een vakantiewoning. Met het keypad kunnen gasten zelf naar binnen. Stel eenvoudig een tijdelijke toegangscode in. Niets geen gedoe met sleutels.

Dag- en nachtstand.
In de dagstand valt de deur wel dicht, maar niet automatisch op slot. Zodat je gemakkelijk in en uit kunt lopen. In de nachtstand draait het slimme deurslot automatisch volledig op slot.


Een slim deurslot: je nieuwe beste vriend!

Kortom, nooit meer stressen als je je sleutels niet kunt vinden. Dit is je nieuwe beste vriend. Nog een reden: het strakke design en de super eenvoudige installatie. Dit intelligente deurslot van Invited Smart Lock wil je direct bestellen!

< Terug