< Terug

Zo haal je de lente in huis!

De dagen worden langer, de temperaturen gaan omhoog en het zonnetje laat zich wat vaker zien. Tijd om een grote schoonmaak te doen en het voorjaar in huis te halen! Wij geven je alvast wat inspiratie om jouw interieur een lente boost te geven. 

Zonder twijfel onze favoriet: met verse bloemen en planten vrolijk je binnen no time je interieur op. Zo heb je de lente in huis, zelfs wanneer het buiten regent.

Verse bloemen

Bron: Bloomon.nl

Heb je liever iets blijvends? Ga dan voor bloemen op de muur! Met een fleurig behangetje heb je altijd vrolijk lentegevoel in huis.

Bloemen behang

Bron: Lynnchalk.com

Frisse kleuren mogen natuurlijk niet ontbreken in een voorjaarsinterieur. Lichte pastelkleuren passen perfect bij het voorjaar en zorgen voor een vrolijke uitstraling. Wat denk je van lila, lichtblauw of roze?

Lichte pastelkleuren

Bron: Theinteriorsaddict.com

Weg met de dikke winterse plaids! Wissel de dikke stoffen zoals wol en fluweel in dunne en luchtige stoffen. Met katoenen stoffen of linnen materialen geef jij je interieur een frisse look.

Gordijnen

Bron: Interiorjunkie.com

De dagen worden langer en lichter. Schuif de gordijnen opzij of haal de gordijnen van de rails af. Zo creëer je extra lichtinval en geniet je extra wanneer het zonnetje schijnt.

Langer en lichter

Bron: Aestatestudio.tumblr.com

Met de lente in de bol is het ook tijd om na te denken over decoratie. Vervang je wanddecoratie voor iets nieuws en verfrissends. Zoals mooie prints van lammetjes, geitjes of konijntjes. Wanneer je geen plek hebt voor een echt huisdier, is een mooie print aan de muur natuurlijk een goed alternatief. Tip: combineer de dierenprint aan de muur met bloemen en planten voor de ultieme lentelook.

Schilderij aan de muur

Bron: Etsy.com

 

Hoe haal jij de lente in huis?

< Terug