< Terug

Futuristische gadgets die je nu in huis kunt halen

Dertig jaar geleden was het nog sciencefiction, inmiddels heeft elk huishouden wel een een iPad. Zo zijn er ook nu er een heleboel gadgets op de markt die te futuristisch lijken – maar echt bestaan. Met deze futuristische gadgets in huis wordt het leven een stuk comfortabeler! Wij zetten er een paar voor je op een rij.


De kleding opvouw machine

Gelukkig hebben we tegenwoordig wasmachines en drogers, maar onder een van de vervelendste klussen kom je niet uit: de was opvouwen. Tenzij je de kleding opvouw machine in huis hebt staan. Een apparaat dat niet alleen je kleding netjes opvouwt, maar ook tegelijkertijd stoomt en strijkt. Na een drukke werkdag hoef je slechts het apparaat een het kledingstuk te ‘voeren’, de rest gaat vanzelf. Zo houd je veel meer tijd over voor leuke dingen! 
futuristische gadgets kleding-opvouw-machine
Bron: Contemporist

De slimme kraan

Een kraan waarbij je zowel koud, warm als kokend water kan tappen. In exacte hoeveelheden. Handig wanneer je precies 100ml moet toevoegen aan je cakebeslag of wanneer de buurvrouw op de stoep staat voor een kopje thee. Uit deze kraan tap je gemakkelijk kokend water terwijl de buurvrouw haar theezakje uitkiest, en kun je direct daarna de planten water geven met koud water. Met de exacte hoeveelheden tap je nooit teveel, en hoef je nooit meer de kraan te laten lopen totdat het water warm is. Niet alleen handig, maar ook milieuvriendelijk. 

Slimme kraan futuristische gadgets

Bron: Yankodesign

De geprojecteerde smartphone

Je wilt gaan hardlopen, maar buiten zie je de lucht donker worden. Gaat het regenen? Even opzoeken. Maar waar had je je smartphone ook alweer gelaten? Zou het niet een stuk makkelijker zijn als je smartphone als een armband om je pols hing? Waarbij je arm als scherm dient, en je zo het weerbericht kan checken. Een geprojecteerd telefoon op je arm klinkt erg futuristisch. Toch bestaat het echt! De armband projecteert het scherm op je arm, verschillende bewegingssensors volgen vervolgens je vingers waardoor het scherm als een echte telefoon te bedienen is. Handig om even snel het weer of een adres op te zoeken, maar ook bellen en sms-en kan met deze armband. Maar je moet geen lange mouwen aan hebben…

geprojecteerde-smartphone-futuristische-gadgets

Bron: Cicret

Tip: bekijk ook deze handige gadgets voor in huis. 

< Terug