< Terug

Facility for Future 2017: ontdek het facilitaire vakevent

Facility for future 2017

© Beeld: Facility for Future

Wil jij je laten inspireren door de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het facilitaire vakgebied? Bezoek dan 18 t/m 20 januari Facility for Future 2017. En leer hoe je meerwaarde creëert voor je bedrijf en klanten. Natuurlijk is ook Invited Smart Lock aanwezig!

Door de opkomst van nieuwe technologieën verandert de inzet van facility management. Innovatie, inspiratie, kennisoverdracht staan centraal tijdens het vakevent in de Brabanthallen in Den Bosch. 


Laat je inspireren door spraakmakende sprekers

Spraakmakende sprekers met een ‘out of the box’ visie vertellen je alles over de nieuwste trends en innovaties. Internationaal Futurist & Trendwatcher Tony Bosma en Ambassador of Happiness & Quality of Life Leo Bormans delen hun visie. Ontdek alles over circulaire economie, het gebouw van de toekomst en gezond werken. Wil jij meer weten over de invloed van digitalisering op ‘quality of life’  van medewerkers? Meld je dan hier aan voor het Quality of Life Congres van Sodexo.


Doe mee aan interactieve workshops

Bezoek presentaties en doe mee aan interactieve workshops van TOPdesk, Worcade en ArrangeGroup in de theaters. En steek je handen uit de mouwen op de verschillende belevingspleinen.

 


Meld je nu aan voor Facility for Future 2017

Registreer je hier en ontvang gratis jouw entreeticket per mail.

Facility for Future 2017 wordt georganiseerd door FMN in samenwerking met 2XPO BV, onderdeel van Libéma, en bekend van haar beurzen en (vak)events zoals Energie, ParkeerVak, Future Green City, Surface en de FLORALIËN Nederland.

< Terug