< Terug

Daarom kies je voor de wallswitch van Invited Smart Lock!

De deur openen is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de wallswitch van Invited Smart Lock! Raak de wandschakelaar even licht aan en je deur ontgrendelt. Nu alleen nog een klein zetje tegen de deur en jij of je bezoek staat binnen. 

wallswitch Invited Smart Lock

De wallswitch: hoe het werkt

De wallswitch is draadloos, werkt op batterijen en is ontzettend makkelijk in gebruik. Installeer ‘m binnen een straal van maximaal 10 meter van je slimme deurslot. Bijvoorbeeld in je woonkamer, in je slaapkamer of in je hal. Bezoek, mantelzorgers of thuiszorg voor de deur? Raak de wandschakelaar licht aan om je slimme deurslot te ontgrendelen. Slechts een klein zetje tegen de deur en je bezoek staat binnen. Zo makkelijk kan het zijn.

 

Wanneer is een wallswitch handig?

De wallswitch is ideaal wanneer je je been hebt gebroken, als je ziek bent of als je een lichamelijke beperking hebt. Maar ook wanneer je behoefte hebt aan extra comfort. De wallswitch is voor iedereen erg makkelijk in gebruik. Van kinderen tot ouderen. Wist je dat zelfs een (hulp)hond na training je Invited Smart Lock kan ontgrendelen? Door met zijn neus de schakelaar aan te raken opent hij de deur. Met een touw aan de deurklink trekt hij de deur vervolgens open. Handig!

 

Zo installeer je de wallswitch

Je monteert de wallswitch snel en eenvoudig. We leveren er standaard met twee pluggen en twee schroeven bij. Maar je kunt er ook voor kiezen om de wallswitch te monteren met dubbelzijdig tape. Hoe je je wandschakelaar koppelt aan je Invited Smart Lock? Dit doe je met de standaard bijgeleverde afstandsbedieningen. Bekijk onderstaande video voor de instructies.

 

 

SKG keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Je hoeft je met een Invited Smart Lock geen zorgen te maken over de veiligheid. Het slimme deurslot voldoet aan de SKG-KE573 norm voor aanvullende veiligheidsproducten en aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

Bestel direct jouw Invited Smart Lock met wallswitch!

Ervaar de voordelen zelf en bestel hier jouw Invited Smart Lock met wallswitch!

< Terug