< Terug

6 x handige gadgets voor een BBQ

De zomer is eindelijk gearriveerd in Nederland! Met temperaturen rond de 25 graden wordt het weer echt BBQ-weer. Heb jij deze handige gadgets al in huis? Met een slim deurslot, een hamburgerpers en een kruiwagen bierkkoeler hoef jij je nergens meer zorgen over te maken. En kun je samen met je vrienden en familie genieten van een heerlijke avond. 

 

1. Hamburgerpers 

Met deze hamburgerpers maak je je eigen hamburgers. Ook handig voor de vegetariërs onder ons. Mix wat kikkererwten, wortel, bonen of champignons in een keukenmachine en maak er met deze pers een echte burger van.

bbq1

Bron: Megagadgets

 

2. Draadloze speaker

Zonder muziek geen feestje! Met deze bluetooth speaker van JBL heb je overal in je tuin muziek. Laat je niet misleiden door het formaat van deze speaker, er komt namelijk hard geluid uit. Koppel ‘m aan je telefoon en speel je favoriete afspeellijsten af.

bbq2-1
Bron: Jbl

 

3. Branding ijzer

Verras je gasten met een persoonlijke boodschap in hun lapje vlees. Met dit branding ijzer kun je korte teksten in het vlees branden. Ook handig om je eigen biefstukje mee te markeren, zodat je zeker weet dat niemand er mee vandoor gaat.

bbq3-1

Bron: Megagadgets.nl

 

4. Kruiwagen bierkoeler 

Bij een bbq in de zon hoort natuurlijk een koud biertje. Handige tip: vul je kruiwagen met ijs en leg daar je bier in. Scheelt ruimte in de koelkast en zo wordt je kruiwagen ook nog eens gebruikt. Wanneer het ijs gesmolten is kieper je de kruiwagen zo om in de tuin; goed voor de plantjes.

bbq4-1

Bron: www.12tomatoes.com

 

5. Tuinverlichting op zonne-energie

Wanneer je barbecue tot in de late uurtjes doorgaat, kan je wel wat sfeerverlichting gebruiken. Deze gekleurde lampionnetjes zijn niet alleen heel gezellig, maar ook heel praktisch: ze werken op zonne-energie. Overdag laden ze op en zodra het begint te schemeren gaan ze automatisch aan.

bbq5

Bron: Intratuin.nl

 

6. Slim deurslot

Je bent in de tuin druk bezig met de voorbereidingen voor de barbecue. Terwijl je net met je handen vol boodschappen staat, hoor je de deurbel gaan. Geen zorgen, dit slimme deurslot biedt uitkomst. Schakel eenvoudig de klopfunctie in. Je gasten kloppen op de deur en komen zelf naar binnen dankzij Invited Smart Lock. Zo makkelijk kan het zijn!

_MMR1155

Bron: Invited Smart Lock

 

Bestel hier Invited Smart Lock

< Terug