< Terug

5x vraag en antwoord: Invited remote

Al plezier van een Invited Smart Lock, maar nog wel vragen over de remote? Kan je bijvoorbeeld met één remote meerdere sloten bedienen? En is je remote goed beveiligd? Wij leggen het je uit: 

5 handige gadgets voor in huis


1. Is mijn remote goed beveiligd?

Ja, de signalen van de remotes zijn extra goed beveiligd met de modernste AES 128 bits encryptie. Dit betekent dat het afluisteren van de codeerde signalen zinloos is. Elke keer dat er een signaal wordt verstuurd, wordt deze vernieuwd voor een extra goede beveiliging.


2. Kan ik met één remote meerdere sloten bedienen?

Ja, je kunt een remote aan oneindig veel sloten koppelen. Bevinden meerdere sloten zich binnen het zendbereik? Let op: dit kan tot problemen leiden. De afstand waarop een Invited Smart Lock bediend kan worden, is afhankelijk van de situatie. In normale gevallen zou de afstand tenminste 10 meter moeten zijn.

 

3. Kan ik extra remotes toevoegen?

Ja, het is mogelijk om extra remotes toe te voegen. Deze kun je bijbestellen via onze webshop. Zodra je de remotes hebt ontvangen, koppel je ze aan jouw Invited Smart Lock.

 

4. Kan in de deur ook nog met ‘normale’ sleutels openen?

Ja, je vindt de ‘normale’ sleutel in de meegeleverde remotes. De sleutel kun je bij een sleutelmaker in profiel laten slijpen. Werkt de remote of het slot niet? Dan kan je hiermee altijd de deur openen. Let op: gebruik de gewone sleutel alleen in noodgevallen. Laat ‘m nooit in de deur steken. De motor wordt hiermee ontkoppeld en het slot kan dan van binnenuit niet bediend worden.

 

5. Ik ben mijn remote verloren, wat nu?

Als je een van de originele remotes met blauwe knop nog hebt, kun je hiermee alle gekoppelde remotes blokkeren. Vervolgens kun je andere remotes opnieuw koppelen. Ben je bang dat de remotes in verkeerde handen terecht is gekomen? Vervang dan ook de cilinder om ongewenste gasten buiten de deur te houden.

 

 

< Terug