< Terug

5 x tips: zo geef je jouw voordeur een make-over

Het nieuwe jaar betekent voor veel mensen een nieuwe start. Het perfecte moment om wat veranderingen in je huis aan te brengen. Een likje verf, een creatief naambordje of een leuke tekststicker. Zo geef je jouw voordeur een make-over:

Quote voordeur

1. Een likje verf

Met verf geef je je voordeur gemakkelijk een make-over. Het is snel, goedkoop en je kan het prima zelf doen. Schuur je deur eerst goed op en kies jouw favoriete kleur. De deur ziet er weer als nieuw uit met een fris kleurtje!

 

2. Een creatief naambordje

Een naambordje laat niet alleen zien wie er in het huis woont. Een creatief naambordje is ook een manier om iets over jezelf te vertellen. Ga aan de slag en verwerk je hobby, interesses en favoriete kleuren in je naambordje. Of laat een bordje schilderen met een tekening van alle bewoners van het huis. Zo maak je de entree van je huis een stuk mooier én persoonlijker.

 

3. Een mooie deurmat

Met een mooie deurmat oogt de entree van je huis een stuk gezelliger. Kies voor een deurmat met patroontjes. Of een leuke tekst. Je gasten voelen zich direct welkom. Daarnaast is een deurmat ook heel handig. Je gasten lopen niet met vieze schoenen je huis binnen. Dat scheelt weer stofzuigen.

 

4. Een tekststicker

Er zijn stickers in de winkel te koop met teksten als ‘welkom’ of ‘hallo. Of wees creatief en ontwerp je eigen sticker. Maak bijvoorbeeld een sticker van je naam of je favoriete quote. Je hoeft ‘m alleen nog maar op te plakken en je voordeur heeft gelijk een andere uitstraling.

 

5. Een slim deurslot

Een slim deurslot ziet er niet alleen stijlvol uit, het maakt je leven ook nog eens een stuk gemakkelijker. De deur openen vanuit je luie stoel, of als je met je handen vol boodschappen staat. Één klik op de knop en de deur gaat open.

Lees er hier meer over

< Terug