< Terug

5 gadgets die jouw voordeur kerst-proof maken

De feestdagen staan weer voor de deur: tijd om je huis in kerstsferen te brengen. Dat begint natuurlijk bij de entree van je huis. Met deze 5 gadgets maak je jouw voordeur kerst-proof!

 

1. Kerstverlichting in de vorm van een kerstboom

Nu de dagen steeds korter worden, is het leuk om met kerstverlichting de voordeur wat op te lichten. Dat is niet alleen gezellig, maar ook praktisch. Zo weet iedereen je voordeur te vinden. Hang vrolijke lichtslingers op. Of wees creatief en ga voor verlichting in de vorm van een kerstboom!

Kerstverlichting boom kerst-proof

Bron: Fairybell

 

2. Traditionele kerstkrans

Traditioneel en stijlvol: een kerstkrans zorgt voor instant kerstgevoel. Ga je voor een krans met lampjes, kerstballen,  linten of nepsneeuw? Kies een krans die bij jouw voordeur past.

Kerstkrans kerst-proof

Bron: Wehkamp

 

3. Deurbel met kerstliedjes

Kerst is natuurlijk niet compleet zonder de Kerstman.  Wanneer je gasten aanbellen klinkt er geen saaie dingdong door het huis. Ze komen swingend binnen op de vrolijke kerstliedjes. 

Kerstman deurbel kerst-proof

Bron: Carnavalswereld Oldenzaal

 

4. Maretak

Tijdens Kerst is jouw voordeur niet compleet zonder een maretak. De maretak staat voor liefde en vrede, iedereen die er onder staat mag gekust worden. Volgens de traditie hoor je ‘m met een rood lintje boven de voordeur te hangen.. Op die manier is je visite gelijk ‘gezegend’ wanneer ze je huis binnenstappen.

 

Maretak kerst-proof

Bron: Greetz

 

5. Krijtstiften voor op de ruiten

Hangt je voordeur al vol met kerstkransen en kerstkransen en lichtslingers? En wil jij je graag uitleven op het raam? Teken dan met krijtstiften de leukste figuurtjes op de ruiten. Denk bijvoorbeeld aan sneeuwvlokken, een kerstgroet of de winterse huisjes. Handig: na de feestdagen poets je alles er zo weer af.  

Krijtstiften huisjesraam kerst-proof

Bron: Tessvanolst.nl

 

Welke gadgets haal jij in huis voor de feestdagen?

 

Tip: bekijk ook deze futuristische gadgets, leuke badkamergadgets of deze handige gadgets voor in huis.

 

< Terug