< Terug

4x vraag en antwoord: is een slim deurslot iets voor mijn deur?

Sta jij op het punt om je Invited Smart Lock te monteren, maar heb je nog wel vragen? Kan je bijvoorbeeld de bestaande cilinder van je deur gebruiken? En past het deurslot op iedere deur? Wij leggen het je uit:

Invited Smart Lock

 

1. Past de Invited Smart Lock op mijn deur?

Ja, de meeste deuren zijn geschikt voor de Invited Smart Lock. De Invited Smart Lock kan gemonteerd worden op deuren die zijn voorzien van een europrofiel cilinder slot. Of een meerpunstsluiting met een pc-maat tussen 55 en 105 mm. De pc-maat is de afstand tussen het midden van de deurkruk en het midden van het ronde deel van de cilinder. Bij de meeste Nederlandse voordeuren is dit 72 mm.

Let op: de Invited Smart Lock past niet op je deur als je een deur hebt waarbij de klink omhoog gedrukt moet worden. Of als je een deur hebt waarbij de cilinder boven de klink gepositioneerd is.  

 

2. Verandert er iets aan de buitenkant van mijn deur?

Nee, aan de buitenkant is na plaatsing van Invited niets zichtbaar. Het bestaande buitenbeslag blijft behouden. Ook een eventuele deurklink waarmee je de dagschoot opent (zoals bij achterdeuren gebruikelijk is) blijft bruikbaar met Invited.

 

3. Kan ik de bestaande cilinder van mijn deur gebruiken met Invited Smart Lock?

Nee, Invited werkt met een speciale cilinder die mee wordt geleverd met het slot. Deze cilinder is speciaal aangepast voor Invited en is geen reguliere cilinder. Hierdoor is het niet mogelijk Invited te gebruiken met eigen cilinders.

 

4. Mijn deur is te dik voor de meegeleverde cilinder. Wat nu?

Er wordt standaard een cilinder 30/30 meegeleverd. Daarmee wordt het grootste deel van de deuren afgedekt. Heb je een dikkere deur? Schaf dan een speciale verlengingsset 30/45 in onze webshop aan. Deze is door iedereen zelf te plaatsen.

Voor nog dikkere of speciale deuren bieden wij onderdelensets aan. Met deze set kan een professionele sleutelspecialist de standaard Invited cilinder verlengen.

 

Bekijk hier de handleiding
Tip: lees ook alles over de Invited Remote

 

 

< Terug