< Terug

3x voordelen van de keypad van Invited Smart Lock

Dankzij de keypad van Invited Smart Lock is een huissleutel niet meer nodig. Je voegt zelf unieke codes toe om jouw voordeur mee te openen. Jij bepaalt ook wie er binnen mogen komen. Ontdek alle voordelen van de keypad!

keypad

1. Eenvoudig te installeren

Net zoals alle andere producten van Invited, is ook de keypad draadloos en eenvoudig te installeren. Je installeert de keypad met bijgeleverde schroefjes binnen een straal van maximaal 12 meter van je Invited Smart Lock. Bijvoorbeeld aan de buitenzijde van je huis. Dankzij het design met grote knoppen is de keypad zowel voor kinderen als oudere jongeren makkelijk in gebruik. Invited Smart Lock opent de deur zodra je op ‘ON’ klikt en  de juiste code intoetst op de keypad. Het batterijverbruik blijft zo laag mogelijk dankzij de ON-knop. Hierdoor gaan de twee meegeleverde knoopcelbatterijen zo’n twee jaar mee. De unieke codes stel je zelf gemakkelijk in. Je kunt zowel tijdelijke als permanente codes toevoegen en maximaal 250 verschillende codes aanmaken. Zo beslis je altijd zelf wie wanneer binnenkomt.

 

2. Laat zorgverleners en thuiszorg comfortabel en veilig binnen

Dankzij de draadloze keypad kom je niet alleen makkelijk binnen met een kindje of zware boodschappentassen in je armen. Ook biedt de keypad uitkomst wanneer je slecht ter been bent. Zorgverleners, thuishulp en mantelzorgers komen makkelijk binnen dankzij met een persoonlijke pincode. Daarnaast wordt de deur wordt automatisch vergrendeld wanneer deze in het slot valt. Comfortabel en veilig!

 

3. Ook handig voor vakantiewoningen en Airbnb

Met de keypad van Invited Smart Lock geef je je gasten, die bijvoorbeeld via Airbnb jouw woning huren, toegang tot je woning. En dat is handig, want dankzij de keypad hoeven je gasten zich geen zorgen te maken over een huissleutel. Ook wanneer ze op een ongunstig moment aankomen, kunnen je gasten makkelijk zelf naar binnen. Hoe? Stel eenvoudig een tijdelijke unieke code in die je alleen naar je gasten communiceert. De code vervalt na de ingestelde periode. Zo hoef je zelf niet meer op de locatie aanwezig te zijn om de sleutel te overhandigen.

 

SKG keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Je hoeft je met een Invited Smart Lock geen zorgen te maken over de veiligheid. Het slimme deurslot voldoet aan de SKG-KE573 norm voor aanvullende veiligheidsproducten en aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

Bestel direct jouw Invited Smart Lock met keypad!

Bestel hier Invited Smart Lock met keypad. En ervaar de voordelen van de keypad zelf!

 

Meer weten?

Bekijk hier de meestgestelde vragen.

< Terug