Installatieservice Invited Smart Lock

Bij Invited Smart Lock maken wij het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden we binnen heel Nederland de installatieservice aan. Onze specialisten weten precies hoe ze jouw Invited Smart Lock  snel en professioneel installeren en programmeren. Maar dat is niet alles: we gaan pas weg zodra alles helemaal naar wens is. Handig toch?

thuiszorg comfort voor bewoners

Basis service

> Voorrijdkosten

> Montage Invited Smartlock

> Installeren Smart Lock

> Montage wandschakelaar (indien besteld)

> Smeren insteekslot

> Basisuitleg werking Invited Smart Lock

Extra services

Montage + Installatie Invited Keypad
Alleen in combinatie met Basis Service.

 

Overige werkzaamheden
Overige (bouwkundige-) aanpassingen of werkzaamheden worden ter plaatse met de klant besproken en geoffreerd.

 


Service voorwaarden

Onze installatiepartners in vastgelegde postcode gebieden nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Wij voeren de installatie binnen 5 werkdagen uit. Eenvoudige ingrepen aan de bestaande deursituatie zijn inbegrepen. Bij grotere noodzakelijke bouwkundige aanpassingen of werkzaamheden informeren wij je over de kosten in een prijsvoorstel. Na akkoord plannen we een afspraak in voor de installatieservice.

 

Prijzen

Wij bieden onze installatieservice al aan vanaf € 85, inclusief voorrijkosten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

 

Do It Yourself!

Zelf je Invited Smart Lock monteren en installeren? Dat kan heel eenvoudig! Binnen 30 minuten kan je genieten van je Smart Lock. Daarnaast hoef je niet thuis te blijven om de monteur te ontvangen. Wanneer je zelf de Smart Lock gaat monteren en installeren, kunnen de onderstaande video’s handig zijn.