De meestgestelde vragen

Kan de Invited buiten worden gebruikt?

Nee, de Invited Smart Lock is alleen geschikt voor plaatsing aan de binnenzijde van een (voor)deur. Het slot kan niet tegen vocht en bij lage temperaturen kunnen de batterijen haperen.

Bekijk

Kan ik met één afstandsbediening meerdere sloten bedienen?

Ja, je kunt een afstandsbediening aan oneindig veel sloten koppelen. Let op, als meerdere sloten zich binnen hetzelfde zendbereik bevinden, kan dit tot problemen leiden!

Bekijk

Kan ik extra afstandsbedieningen toevoegen?

Ja, het is mogelijk om extra afstandsbedieningen toe te voegen. Je kunt deze o.a. bijbestellen via onze webshop. Lees de gebruiksaanwijzing voor de programmer procedure.

Bekijk

Wat gebeurt er als de batterijen (bijna) leeg zijn?

Wanneer de batterijen leeg beginnen te geraken, zul je gewaarschuwd worden door middel van geluids- en LED-signalen. Ook zul je merken dat de motor trager begint te draaien. Bij gemiddeld gebruik zullen de batterijen ca. 6-8 maanden meegaan. Mocht onverhoopt toch je batterijen leeg zijn en wil je het slot openen? Gebruik dan de noodsleutel die […]

Bekijk

De Invited sluit niet automatisch af. Wat moet ik doen?

Check of het slot op de nacht- of dagstand staat. In de dagstand zal het slot zich niet automatisch afsluiten. Wanneer je de deur dichttrekt, moet je binnen 2 seconde een piepje horen. Dit piepje geeft aan dat de sensoren hebben vastgesteld dat de deur is gesloten. In de nachtstand zal het slot daarna beginnen […]

Bekijk

Kan in de deur ook nog met ‘gewone’ sleutels openen?

In de meegeleverde afstandsbedieningen zit een fysieke sleutel verwerkt. Mocht de afstandsbediening of het slot niet functioneren, kan hiermee altijd de deur worden geopend. Let op: dit is uitsluitend bedoeld voor noodgevallen. Laat de fysieke sleutel nooit in de deur steken, omdat hiermee de motor wordt ontkoppeld en het slot van binnenuit dan niet bediend kan […]

Bekijk

Wat is het verschil tussen de dagstand en de nachtstand?

Indien je de deur op de nachtstand hebt ingesteld zal de deur automatisch volledig op slot draaien wanneer je hem achter je dichttrekt. Bij de dagstand valt de deur wel dicht, maar niet op slot. Gebruik de dagstand voor bijvoorbeeld tuindeuren met een klink aan de buitenkant waar je in en uit wilt kunnen lopen. Als je […]

Bekijk

Vanaf welke afstand kan ik de deur openen?

De afstand waarop een Invited Smart Lock bediend kan worden, is afhankelijk van de situatie. In normale gevallen zou de afstand tenminste 10 meter moeten zijn. Haal je deze afstand niet? Wellicht wordt het signaal verstoord door staalconstructies of andere signalen of zendmasten.

Bekijk

Kan ik mensen op afstand binnen laten?

Door Invited te koppelen aan een extern home automation systeem, bijvoorbeeld Homewizard, is het mogelijk om overal via internet de deur te openen, bijvoorbeeld vanaf je smartphone. Ook kun je een Invited Keypad plaatsen, waarmee je mensen via een code toegang kunt verlenen.

Bekijk

Ik ben een afstandsbediening verloren. Wat moet ik nu doen?

Als je nog in het bezit bent van een van de originele afstandsbedieningen (met blauwe knop), kun je hiermee alle gekoppelde afstandsbedieningen blokkeren. Je zult daarna eventuele andere afstandsbedieningen opnieuw moeten koppelen. Als je bang bent dat de afstandsbediening in verkeerde handen terecht is gekomen, raden we aan ook de cilinder te vervangen.

Bekijk